opc_loader

Welkom bij VIER8!

Wij zijn VIER8, de grafische loods in Gendt! Onze naam komt voort uit de plek waar we zijn gevestigd; een grote loods aan de Langstraat nummer 48A! Door het afnemen van een dienst bij VIER8 wordt uw succes verdubbeld, en gaan we samen van de VIER naar de 8.

VIER8 biedt de volgende diensten aan: 

Grafisch ontwerp
Drukwerk is een mooie manier om uw bedrijf, evenement of actie te promoten. Dit kan door middel van een flyer, brochure, poster en infographic, in zowel de standaard als gepersonaliseerde formaten.

Logo design
Een logo moet de blikvanger zijn die uw bedrijf in één oogopslag presenteert.

Huisstijl
Een pakkende huisstijl is de visuele uitstraling van uw bedrijf. Een logo is daarbij een uitgangspunt, maar daarnaast bestaat een huisstijl uit typografie, het consistent gebruik van kleuren én vorm- en stijlelementen. Vanuit voorgaande elementen worden er passende uitingen bij gemaakt. Denk hierbij onder andere aan visitekaartjes, facturatie- en/of briefpapier. 

Animatie
Anno 2020 wordt alles digitaal en zijn animaties een van de meest gebruikte uitingen om een boodschap over te brengen. Een animatie is volledig personaliseerbaar en bijvoorbeeld in te zetten om uw bedrijf te presenteren, mensen ergens van bewust te maken of om een actie te promoten. 

Webdesign
Bedrijven willen graag online vindbaar zijn en informatie delen, een website is hierbij onmisbaar. Een uitgebreid doelgroeponderzoek en marketingplan zijn van toegevoegde waarde hierbij. Wij ontzorgen u door dit geheel voor u te ontwerpen en te ontwikkelen. 

Door de nauwe samenwerking met zusterondernemingen Joosten Promogifts en De Pakketfabriek kunnen wij u verder helpen door het ontwerpen en leveren van gepersonaliseerde promotie artikelen en pakketten. Wij bevinden ons allen onder één dak, waardoor wij u volledig kunnen ontzorgen. 

LOOKBOOK

Klik op het lookbook om onze vijfde editie door te bladeren!