opc_loader

GEZOCHT Accountmanager M/V (Joosten Bedrijfskleding)

Bedrijfsomschrijving

Joosten Promogifts BV is al jarenlang een toonaangevende speler is in de promotionele markt. Door de vele verzoeken van onze relaties of wij hun ook kunnen ontzorgen in bedrijfs-kleding willen wij heel graag ons dienstenpakket uitbreiden. Omdat we ook hier echt alleen het allerbeste resultaat willen voor onze relaties en het “er dus niet even bij gaan doen” zoeken we een echte specialist die ons nieuwe bedrijfs-onderdeel zelfstandig opbouwt en uitbreidt.

Joosten Bedrijfskleding is een echte partner en specialist in het ontwikkelen, produceren, adviseren en verkopen van kwalitatief hoogwaardige producten die lichaam, handen en voeten beschermen. Joosten Bedrijfskleding is dus totaalleverancier van bedrijfskleding, schoenen, handschoenen, veiligheidsartikelen en sport/teamkleding.

Omschrijving

In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor je eigen regio en klantenkring. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van bestaande relaties, hiervoor zet je accountplannen op. Een groot deel van je werkzaamheden bestaat uit het genereren van nieuwe business. Je schuwt hierbij (telefonische) acquisitie en netwerken niet. Je zet een marktbewerking plan op om je omzetdoelstellingen te realiseren. Verslaglegging van alle activiteiten en afspraken doe je in ons CRM systeem. Je signaleert marktontwikkelingen en trends in de bedrijfskleding branche en beschikt over een goed netwerk op beslisserniveau, bij voorkeur in de branche.

De functie van accountmanager is een zelfstandige functie waarin je veel vrijheid krijgt om gestelde doelstellingen te realiseren. Uiteraard word je hierbij ondersteund door een team van professionals.

Gewenste competenties: klantgericht, samenwerken, flexibiliteit, resultaatgericht, ambitieus, geen 9-5 mentaliteit, probleem analyserend denken, luisteren, onderhandelingstechniek, marktgericht, netwerken.

Standplaats showroom, magazijn en kantoor

Het kantoor, showroom en magazijn bevindt zich in Gendt (gld).

De arbeidsvoorwaarden zijn prima. Deze functie past uitstekend bij een gedreven/ervaren accountmanager die een vervolgstap in zijn/haar carrière wil maken bij een ondernemend, groeiend bedrijf. Kortom een mooie kans als je toe bent aan een nieuwe stap in je carrière. 

Interesse/solliciteren?

Heb je interesse, herken je jezelf in bovenstaand profiel én voldoe je aan de eisen? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een compleet up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet. 

Meer informatie

Stuur een email met je motivatie en cv naar info@joostenpromogifts.nl t.a.v. de afdeling PZ 

Stop met zoeken

Bekijk onze nieuwe catalogus met kerst promotieartikelen en relatiegeschenken

Bekijk onze nieuwe catalogus vol promotieartikelen en relatiegeschenken

Stop met zoeken! Laat ons het werk doen. Maak een foto en stuur hem naar ons toe.

Niet gevonden

Neem contact met ons op en wij regelen het voor u.

Bel mij terug Contactformulier