opc_loader

Smartphone & Tablet

Joosten Promogifts biedt een leuk, origineel en verrassend assortiment aan van diverse smartphone- en tabletaccessoires. Uw relatiegeschenk voorzien van uw logo? Vraag  ons naar de bedrukkingsopties! Wij adviseren u graag. E: info@joostenpromogifts.nl   T: +31 481 45 42 50
 

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken en typerend voor de tijd waarin wij nu leven. Iedereen is wel in het bezit van een van deze mobiele gadgets. Ook de bijbehorende accessoires zijn erg populair. Deze smartphone en tablet accessoires zijn dan ook bijzonder geschikt als relatiegeschenk met uw logo of tekst erop.

Laat een smartphonehoesje bedrukken met uw logo en geef uw klant een waardevol geschenk waar zij nog lang plezier van zullen hebben! Doormiddel van een relatiegeschenk voorzien van uw logo, zorgt u op een ongedwongen manier voor meer naamsbekendheid!

Ziet u wat leuks in ons assortiment? Wilt u deze voorzien van uw logo? Neem dan contact met ons op en dan gaan wij samen met u en onze ontwerpstudio zorgen voor een mooi ontwerp voor uw bedrukte Smartphone & Tablet artikel!

Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via: E: info@joostenpromogifts.nl of T: +31 481 45 42 50  of stel eenvoudig een vraag via onze handige Chat functie op de site!

 

LOOKBOOK

Klik op het lookbook om onze vijfde editie door te bladeren!