opc_loader

Onze referenties

 

KIA - klant van Joosten Promogifts en relatiegeschenken“Bij de selectie van onze partner hebben wij vooral gekeken naar korte lijnen, prijs en snelheid van schakelen. Wij zoeken een samenwerking met een partner die servicegericht, creatief en flexibel is.‚Äč Joosten Promogifts kwam als sterkste uit de selectie naar voren en heeft ons positief verrast met hun benadering.”


Sjoerd Knipping
Marketing directeur Kia Motors Nederland

 

 

Ten Cate - klant van Joosten Promogifts en relatiegeschenkenWerken met Joosten Promogifts geeft mij reeds sinds 2004 de zekerheid dat ik mijn producten op tijd binnen heb en dat deze van een super kwaliteit zijn. Tevens vinden wij de snelle service, het prettige contact en de betrouwbaarheid zeer belangrijk.

Royal Ten Cate
Jolique de Jaeger

 

 

Mood concepts - klant  van Joosten Promogifts en relatiegeschenkenMood Concepts werkt meerdere malen per jaar nauw samen met Joosten Promogifts. Verrassend, innovatief,  betrouwbaar maar bovenal het ‘maatwerk’, de hoge flexibiliteit en het meedenkend vermogen maken Joosten Promogifts voor ons dé partner op het gebied van relatiegeschenken. Voor kleine of hele grote aantallen. In ieder seizoen. Voor iedere gelegenheid.

Corine Berkel
Directeur Mood Concepts B.V.