opc_loader

Over Joosten Promogifts

Wij zien onszelf als een bedrijf met enthousiaste professionals die op doeltreffende wijze actie, verrassing en aandacht bij uw doelgroep teweeg brengen. Een creatieve geest, plezier en professionaliteit maakt ons onderscheidend op het gebied van premiums en promoties. Omdat we bij Joosten Promogifts alleen gebruik maken van internet en digitale catalogi zijn we flexibel in ons aanbod, is er altijd iets nieuws te zien en ondernemen we nog duurzaam ook.

 

Ons team staat klaar voor al uw vragen!

Missie

Joosten Promogifts is een toonaangevende professional in de promotionele industrie. Door ontwikkeling, productie en levering van innovatieve premiums en promotionele artikelen die aansluiten bij de vraag van onze opdrachtgevers. Kwaliteit en onderscheidend vermogen zijn hierbij uitgangspunt. Plezier in wat we doen speelt een belangrijke rol, net als de zorg voor maatschappij en milieu.

Visie

De markt voor promotionele Gifts is aan verandering onderhevig. De catalogi, welke veel verzonden worden spelen in op een doelgroep welke wellicht niet op zoek is naar een promotionele gift. Daarnaast is het niet erg duurzaam zoveel papier te versturen.

‘De uitdaging zit er niet in een klant te benaderen die wellicht een promotionele gift zoekt, maar te bewerkstelligen dat de klant die een promotionele gift zoekt, jou gemakkelijk kan vinden.’