opc_loader

Joosten Promogifts de Kerstpakketten specialist!

Indien u op zoek bent naar een origineel kerstpakket of kerstgeschenk voor uw medewerkers of relaties, dan bent u bij Joosten Promogifts aan het juiste adres! Al meer dan 15 jaar zijn wij dè specialist op het gebied van Kerstpakketten, Kerstgeschenken, Kerstattenties en Kerstpresentjes. Wij stellen zelf alle pakketten samen en verpakken deze ook zelf voor u! Ieder kerstcadeau staat dus garant voor exclusiviteit en originaliteit! Ontdek zelf de ruime variatie aan Kerstpakketten, Kerstgeschenken en Relatiegeschenken in onze webshop. We zijn weer volop bezig om  een mooie en originele kerstcollectie voor u samen te stellen. Check regelmatig onze site voor leuke updates en de allerlaatste nieuwtjes en ontwikkelingen op kerst gebied!

Bij Joosten Promogifts treft u een uitgebreide online collectie kerstpakketten en kerstgeschenken aan. Origineel, uniek en exclusief. Online kunt u een kijkje nemen in onze digitale showroom en op uw gemak op zoek gaan naar een geschikte Kerstattentie of Kerstpresentje voor uw medewerkers. Eenvoudig en snel. U ontvangt uw kerstpakket en kerstgeschenk op de door u gewenste leverdatum.

Exclusieve Kerstgeschenken

Speciale wensen? Wijnpakket, luxe kerstpakketten, relatiegeschenken, Biologisch en fair trade kerstpakket of uw kerstpakket zelf samenstellen. Wij helpen u graag verder met het vinden van originele kerstgeschenken voor uw personeel, medewerkers of relaties, eventueel voorzien van uw logo.

Kerstpakketten webshop

Wilt u liever een keuze maken uit één van onze standaard pakketten? Op onze kerstpakketten webshop vindt u een ruim aanbod van zeer royaal gevulde traditionele kerstpakketten, wijnpakketten, verspakketten, Rituals  en luxe kerstgeschenken. Snelle levering  van pakketten ongeacht de aantallen! En scherp geprijsd! U kunt deze pakketten eenvoudig bestellen via onze webshop.

Werp snel een blik op deze webshop en bekijk de vele mogelijkheden!

Liever een cadeaubon?

Met het Kadopakhuys geeft u een cadeaubon aan uw medewerkers waarmee zij in de speciale geschenken webshop van Kadopakhuys hun eigen kerstgeschenk uitzoeken. De cadeaukaart is opgemaakt in een sfeervolle kerstlay-out. De keuze is enorm: het assortiment bestaat uit meer dan 500 geschenken, van belevenissen, abonnementen tot goede doelen. Voor ieder wat wils!

De voordelen van het Kadopakhuys op een rij:

✓  Meer dan 500 verrassende geschenken
✓  Keuze uit cadeaukaarten van € 25, € 35 en € 50
✓  Gegarandeerde snelle levering
✓  14 dagen zichttermijn
✓  Professionele helpdesk op werkdagen van 8.00 tot 22.00 bereikbaar
✓  Excellente service & garantie 

Geschenk op maat? > 1000 werknemers

Wilt u, uw medewerkers graag op passende wijze bedanken en verrassen met kerst maar het is lastig om iets uit te zoeken wat iedereen leuk vindt. Wij bieden u de oplossing: het KeuzeKado.

Met het Keuzekado kiest uw medewerker zijn eigen kerstgeschenk in een  gepersonaliseerde webshop. U geeft uw medewerkers een cadeaubon in uw eigen ontwerp.

U kunt de inlogcode op verschillende manieren aan uw medewerkers overhandigen. Dit kan door middel van een exclusief Kerstmagazine opgemaakt in uw eigen huisstijl. Wilt u liever een inlogkaart met een persoonlijke boodschap, verpakt in een luxe envelop of drager opgemaakt in uw eigen huisstijl, ook dit is geen probleem voor ons!

De voordelen van het Keuzekado op een rij:

✓ Keuze uit een gevarieerd en eigentijds assortiment, meer dan 1000 verrassende geschenken!
✓ Mogelijkheid om meerdere cadeaus te kiezen per budget
✓ Gegarandeerde snelle levering
✓ 14 dagen zichttermijn  
✓ Efficiënt en transparant informatiebeheer (bestelverloop) 
✓ Professionele helpdesk op werkdagen van 8.00 tot 22.00 bereikbaar
✓ Excellente service & garantie

Wij kijken nu al uit naar de feestdagen  en helpen u graag verder met het vinden van originele kerstgeschenken voor uw medewerkers of relaties. Ons team staat klaar voor al uw vragen!