opc_loader

Kerstpakketten 2018

Joosten Promogifts biedt een leuk, origineel en verrassend assortiment aan van diverse themapakketten en kerstpakketten. Uw personeel met de feestdagen verrassen met een presentje? Vraag ons naar creatieve mogelijkheden! Wij adviseren u graag. E: info@joostenpromogifts.nl T: +31 481 45 42 50.
Artikel 1 tot 12 (van de 23 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 12 (van de 23 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Altijd een origineel kerstpakket voor uw personeel

Bij ons vindt u alle kerstpakketten voor een succesvolle jaarafsluiting. Een leuk kerstpakket bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest: selecteer een kerstpakket dat bij uw personeel past en plaats uw Kerstpakketselectie op onze website in de offerte box. Alles geregeld in een handomdraai. U kunt dus gemakkelijk vrijblijvend online aanvragen. Uw medewerkers en relaties verdienen toch ook een mooi kerstpakket?

Inspiratie voor het perfecte kerstpakket

Op onze website vindt u werkelijk voor alle medewerkers een kerstcadeau dat bij ze past. Wat kiest u voor uw kerstpakketten van 2018? Denk bijvoorbeeld eens aan een leuk en origineel taste trattoria pakket !
Of geef uw medewerkers een mooie wijn cadeau; met ons brede assortiment kwaliteitswijnen zit u nooit verkeerd. U kunt bij ons ook een fraai, leuk & origineel kerstpakket samenstellen in onze showroom.

Waarom Joosten Promogifts

Bij Joosten Promogifts bent u ervan verzekerd dat u altijd een gepast kerstpakket voor al uw medewerkers en relaties vindt. Voor elk budget hebben wij een leuk kerstcadeau. Wij leveren alle kerstpakketten op uw verzoek op de door u aangegeven locaties af. Uiteraard zorgen wij voor een feestelijke verpakking van elk kerstpakket.

Meer informatie

Voor meer informatie over alle kerstpakketten en geschenken en onze dienstverlening kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.
Met meer dan 15  jaar ervaring in het verzorgen van de meest uiteenlopende kerstpakketten, geschenken en kerstmarkten helpen wij u graag het perfecte kerstpakket samen te stellen.  

Bel +31 481 45 42 50 of mail ons op info@joostenpromogifts.nl

Stop met zoeken

Bekijk onze nieuwe catalogus met kerst promotieartikelen en relatiegeschenken

Bekijk onze nieuwe catalogus vol promotieartikelen en relatiegeschenken

Stop met zoeken! Laat ons het werk doen. Maak een foto en stuur hem naar ons toe.

Niet gevonden

Neem contact met ons op en wij regelen het voor u.

Bel mij terug Contactformulier