opc_loader

rPET Mondkapje

rPET Mondkapje

We proberen stap voor stap de nieuwe 1,5 meter samenleving op te pakken. Zo mogen we al weer naar de kapper en worden de regels langzaam aan soepeler. Vanaf 1 juni is het verplicht om in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen. Op deze manier zorgen we er met zijn allen voor dat iedereen veilig kan blijven reizen, bijvoorbeeld naar werk of school.

Daarom komt Joosten Promogifts met het Bedrukte rPET Mondkapje. Het rPET mondkapje bestaat voor 70% uit gerecyclede plastic flessen waardoor je niet alleen bijdraagt aan het veilig reizen, maar ook nog eens aan het verminderen van de plastic soep in onze oceanen! Omdat dit mondkapje ook gewassen kan worden op maximaal 60 graden, gebruik je hem meerdere keren.

Hoe? De plastic flessen die gebruikt worden zijn afkomstig van de Plastic Bank. De Plastic Bank is in onder andere Indonesië en de Filipijnen actief door inwoners te ondersteunen met geld of vouchers in ruil voor het plastic dat zij verzamelen en opruimen.

Het rPET mondkapje kan full colour, all-over bedrukt worden en kan snel geleverd worden. Ideaal dus om uit te delen aan de leerlingen of collega’s die met het openbaar vervoer naar school of werk moeten reizen.

Wilt u meer weten over het rPET mondkapje? Bel of mail ons vrijblijvend, wij helpen u graag verder!

E: info@joostenpromogifts.nl / T: 0481-454250

N.B. Niet geschikt voor medische gebruiksdoeleinden.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.