opc_loader

Top 10 duurzame relatiegeschenken

Top 10 duurzame relatiegeschenken

Iedereen is begaan met het milieu en hoe we ons dagelijks leven zo duurzaam mogelijk in kunnen richten. Joosten Promogifts is hier ook dagelijks mee bezig en komt daarom met de Top 10 duurzame relatiegeschenken.

  1. Mr. Bio

De Xoopar Mr. Bio is onze nieuwste multilaadkabel, met een dual USB & USB-C input connector en drie connectoren om uw devices ecologisch verantwoord op te laden. Ecologisch verantwoord? Ja! De Mr. Bio is gemaakt van biologisch afbreekbaar kunststof & DuPont Tyvek kabels, waardoor er minder schadelijke stoffen gebruikt worden en het milieu hierdoor dus minder zwaar belast wordt. Naast dat het materiaal van de Mr. Bio zelf al duurzaam is, is er ook aan een duurzame verpakking gedacht. De Mr. Bio wordt namelijk verpakt in een ecologisch papieren verpakking.

  1. Bambook

Papieren notitieboekjes die je eenmalig kan gebruiken zijn verleden tijd dankzij het Bambook! Schrijf zoveel notities als je wilt, sla ze online op en wis ze wanneer je ze niet meer nodig hebt. Voor iedere verkochte Bambook wordt er een boom geplant. Met een Bambook help je mee tegen papierverspilling!

  1. Recylce Bag

Er wordt al veel gedaan om het gebruik van plastic te reduceren. Zo moet je betalen voor een plastic tasje en is het gebruik van een plastic rietje een no-go! Toch wordt er nog veel plastic gebruikt en vinden we helaas nog veel plastic afval terug in de natuur. Door de aankoop van een Recycle Bag draag je bij aan het opruimen van de plastic soep in onze oceanen. Deze tassen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.

  1. Olifantsgras Lunchbox

Neem uw lunch mee in deze trendy Olifantsgras Lunchbox in plaats van een plastic zakje! Was de lunchbox met de hand en hij zal u nooit in de steek laten. Een leuk weetje; olifantsgras heeft zijn naam te danken aan de enorme grootte die het gewas kan krijgen. Het kan zo groot worden dat een olifant zich erin kan verstoppen.

  1. BE O Bottle

BE O Bottle wilt de plasticindustrie van binnenuit veranderen. Dit willen ze stapsgewijs doen en zijn begonnen met de BE O Bottle. De BE O Bottle is een waterfles die wordt gemaakt van planten, uit een reststroom van rietsuikerproductie. Naast dat de BE O Bottle op een klimaat positieve manier geproduceerd wordt, wordt er ook nog voor iedere verkochte fles waterfles een een boom via Trees fort he Future.

  1. Bamboe/Kurk Americano

De Bamboe/Kurk Americano is een ideale duurzame warmhouder voor de koffie of thee! De Americano is gemaakt van bamboe, bamboevezel en kurk waardoor hij niet alleen duurzaam maar ook erg trendy is! 

  1. Bamboo Speaker

Deze stijlvolle speaker met bamboe behuizing is een echte eye-catcher! Zet hem aan en er gaat licht aan de onderzijde branden, terwijl je muziek speelt. De Bamboo Speaker is dus een duurzame keuze!

  1. Zaadpapier Confetti

Heb je iets te vieren? Dan is het Zaadpapier Confetti een leuk en vrolijk idee om uit te delen! Strooi de confetti buiten uit en na verloop van tijd zullen er leuke bloemen of zelfs groenten groeien! Naast de bloemen of groenten blijft er niks van de confetti over. Duurzamere én leukere confetti kunnen wij niet bedenken!

  1. Rebottled

Jaarlijks worden er meer dan 440 miljoen wijnflessen weggegooid. Onzin, vindt RebottledRebottled is een initiatief om oude wijnflessen een tweede leven te geven als plantenbak, kandelaar, glazen of vazen. Een trendy en duurzame eyecatcher. 

  1. Correctbook

Naast het Bambook is er ook het Correctbook. Correctbook is, net zoals het Bambook, een uitwisbaar notitieboek. Met de aanschaf van een Correctbook draag je niet alleen bij aan het tegengaan van papierverspilling. Zo doneert Correctbook voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek één trimester aan wisbaar schrijfmateriaal in Afrika.

Bekijk de specificaties van deze top 10 producten hier nog rustig.

Wilt u meer weten over duurzame relatiegeschenken bij Joosten Promogifts? Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder!

E: info@joostenpromogifts.nl / T: 0481-454250

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.