opc_loader

Top 10 Thuiswerk Relatiegeschenken

Top 10 Thuiswerk Relatiegeschenken

Momenteel werken er nog veel mensen vanuit huis in plaats van op kantoor, maar ook na de corona crisis is de verwachting dat er meer vanuit huis gewerkt gaat worden dan voorheen. Om het thuiswerken een stukje makkelijker, leuker en aangenamer te maken komt Joosten Promogifts met de Top 10 Thuiswerk relatiegeschenken.

  1. Theeset

Met de Bedrukte Duurzame Theeset breng je stijl aan op je bureau, zowel thuis als op kantoor! De theemok is gemaakt van borosilicaatglas en biedt daarom een uitzonderlijke weerstand en duurzaamheid. De houder en lepel zijn gemaakt van gepolijst bamboe, waardoor iedere theeset uniek is. Een echte eyecatcher dus!

  1. Kurken Muismat

De Bedrukte Kurken Muismat is de ideale muismat voor thuis én op kantoor! De muismat heeft niet alleen een trendy look waardoor hij goed op je bureau past. Dankzij de antislip slaag aan de onderzijde van de muismat blijft hij goed liggen op je bureau en kan je makkelijk door werken. Omdat de muismat van natuurlijk kurk is gemaakt, is iedere muismat uniek!

  1. Luchtbevochtiger

Een ander trendy item is de Bedrukte Luchtbevochtiger! Dankzij de natuurlijke vorm en geïntegreerde aromatische diffusor maakt het de trendy look van je bureau helemaal af en zorgt het ook nog eens voor een gezonde lucht. Door de continue verdamping en waterafzetting van 130ml blijft de lucht in je werkomgeving vochtig. Dankzij de bamboe behuizing is iedere luchtbevochtiger uniek!

  1. Xoopar Jelly

Als je thuiswerkt heb je vaak niet alle snoertjes en kabeltjes bij de hand om je devices met elkaar te verbinden. Dankzij de Bedrukte Xoopar Jelly Mini Cable is dat geen probleem meer! Verbind je apparaten met elkaar dankzij de Xoopar Jelly Mini, die tevens ook als stressbal kan fungeren door in het hoofdje te knijpen. Heb je veel apparaten op je bureau liggen en dus meer ruimte nodig, dan is de Xoopar Jelly XL een goede oplossing! Deze werkt precies hetzelfde als de Xoopar Jelly Mini, maar dan met kabels van een halve meter.

  1. Bureau Organiser én Oplaadstation

Goed en geconcentreerd werken begint bij een opgeruimd bureau! Dankzij de stijlvolle Bedrukte Bamboe Organiser en Oplaadstation houd je niet alleen je bureau opgeruimd, maar kan je ook je telefoon of tablet opladen. Omdat deze organiser van bamboe gemaakt is, is ieder exemplaar uniek.

  1. Webcamcover

Je hoeft niet veel verkeerd te doen om door de webcam van je eigen laptop bespioneert te worden. Best een vreemde en onveilige gedachte, maar dankzij een Bedrukte Webcamcover voorkom je dit! Heb je een online meeting en de camera hierbij nodig? Geen probleem! Je schuift de webcamcover makkelijk van je camera af en wanneer je klaar bent schuif je hem er net zo makkelijk weer overheen.

  1. Bamboe/Kurk Americano

De Bedrukte Bamboe/Kurk Americano is voor zowel thuis als op kantoor dé ideale drinkbeker! Soms ben je zo druk dat je koffie of thee alweer koud is wanneer je het wilt drinken. Dankzij deze Americano blijft je drank langer warm!

  1. Bamboe Draadloze Oplader

Maak je veel gebruik van je telefoon voor werk? Dan is de Bedrukte Bamboe Daarloze Oplader een must have! Plug de oplader in je laptop, leg je telefoon erop en werk rustig verder terwijl je telefoon zich oplaadt.

  1. Eco Bureau set

Ben je altijd opzoek naar een pen of potlood? Dan is de Bedrukte Eco Bureau set ideaal om te hebben! Naast een papieren potlood en een kartonnen pen (blauw schrijvend) zit in de Eco Bureauset ook een: gum, bamboe liniaal en een houten puntenslijper. Allemaal in een handige jute/katoenen hoes.

  1. Oordopjes

Is het druk in huis of heb je moeite om je te concentreren? Dan zijn de Bedrukte Oordopjes dé oplossing! Luister naar je favoriete muziek en zonder je even af van je omgeving zodat je geconcentreerd door kan werken.

Bekijk de specificaties van deze top 10 hier nog rustig.

Wilt u meer weten over deze of andere leuke en praktische thuiswerk relatiegeschenken? Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder!

E: info@joostenpromogifts.nl / T: 0481-454250

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.