opc_loader

Top 10 Hygiëne Relatiegeschenken

Top 10 Hygiëne

Hygiëne is momenteel belangrijker dan ooit te voren. Niet alleen tijdens, maar ook na de corona periode is hygiëne belangrijk! Daarom komt Joosten Promogifts nu met de Top 10 Hygiëne Relatiegeschenken.

  1. CleanKey

Dankzij de Gegraveerde CleanKey vermijd je veel contact punten waarbij een virus of bacterie wellicht overdraagbaar is. Met de CleanKey open je deuren en kun je pinnen zonder direct contact! Dankzij de 62% antimicrobiële koperlegering worden virussen tot wel 99% afgeremd en zelfs gedood. Om er helemaal zeker van te zijn dat er geen virus of bacterie achterblijft, kan de CleanKey met een desinfecterend doekje schoongemaakt worden.

  1. Doos Mondkapjes

Houd je medewerkers veilig dankzij de Bedrukte Doos Mondkapjes! Ideaal voor contactberoepen. In de doos zitten 50 niet-steriele chirurgische mondkapjes met een bacteriële filtratie-efficiëntie van meer dan 98%! Perfect voor bijvoorbeeld receptionisten, kappers, restaurants, sportscholen, bouw en nagelstudio’s.

  1. 1,5/2 Meter Button

Herinner de mensen om je heen op een positieve manier aan de 1,5 meter afstand die we moeten houden. Dankzij de Bedrukte 1,5/2 Meter Button is dit op een leuke, positieve én effectieve manier mogelijk! Het leuke aan deze button is dat hij in twee materialen beschikbaar is, namelijk een standaard button én een BIO button. De standaard button is van 100% recyclebaar metaal gemaakt. De BIO button is gemaakt van herbruikbare materialen zoals houtvezel.

  1. Handreinigingsgel

Dankzij de Bedrukte handreinigingsgel (70% alcohol formulering) zorg je ervoor dat geen bacterie of virus het op je handen overleeft. De handgel wordt geleverd in een navulbare PET-fles met flip-sluiting.

  1. Beschermhandschoenen Nitril

Moet je veel met je handen werken en kom je hierbij in aanraking met oppervlaktes die mogelijk besmet kunnen zijn met een virus? Dan bieden deze Beschermhandschoenen Nitril dé oplossing! Gooi ze weg als je ze niet meer nodig hebt en pak even later gewoon weer nieuwe, schone beschermhandschoenen.

  1. rPET Mondkapje

De normale blauwe mondkapjes kennen we allemaal. Deze zijn geschikt voor eenmalig gebruik en dienen na gebruik weggegooid te worden. Daarom biedt Joosten Promogifts een duurzaam alternatief; het Bedrukte rPET Mondkapje. Het rPET mondkapje bestaat voor 70% uit gerecyclede plastic flessen. Omdat het rPET mondkapje gewassen kan worden, is het ook nog eens meerdere keren te gebruiken! Met dit mondkapje draag je dus niet alleen bij aan de volksgezondheid, maar ook nog eens aan het verminderen van de plastic soep in onze oceanen.

  1. SOOP hand- en douchegel

Reinig jezelf op een milieubewuste manier dankzij de Bedrukte SOOP hand- en douchegel. SOOP is vloeibare zeep gemaakt van sinaasappelschillen of koffiedik. Hierdoor heeft de zeep een natuurlijke geur, scrubkwaliteit, reinigende kracht en de kleur van koffie of citrus waardoor dit allemaal niet meer toegevoegd hoeft te worden.

  1. Alcohol Wet Wipes

Deze Alcohol Wet Wipes zijn ideaal voor op kantoor, in huis, de werkplek of in het verzorgings- of ziekenhuis. De Alcohol Wipes bevatten 75% alcohol waardoor geen bacterie weet te overleven.

  1. Tissue Box

Altijd handig én hygiënisch om te hebben is een Bedrukte Tissue Box. Naast dat het prettig is om een tissue box op je bureau te hebben staan, is het ook nog eens ideaal promotiemateriaal! Klanten hebben met uw tissue box altijd uw naam op de werkplek of thuis staan.

  1. Hygiëne Pakket

Kan je niet kiezen of wil je dat je werknemers volledig beschermd worden? Dan is een volledig op maat te maken Bedrukt Hygiëne Pakket ideaal! Stel zelf je pakket samen met bijvoorbeeld mondkapjes, handreinigingsgel, alcohol wipes en een CleanKey. Wij verpakken het en kunnen zelfs voor de verspreiding zorgen.

Bekijk de specificaties van deze Top 10 hier nog rustig.

Wilt u meer weten over producten uit deze Top 10 en wat de mogelijkheden zijn van het bedrukte hygiëne pakket? Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder!

E: info@joostenpromogifts.nl / T: 0481-454250

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.