opc_loader

Thuiswerken was nog nooit zo makkelijk

Thuiswerken was nog nooit zo makkelijk

Het Corona virus heeft de hele wereld in haar greep. Ons medeleven gaat uit naar de getroffenen en alle harde werkers in de vitale beroepen.
Nu is het natuurlijk ook zo dat heel veel mensen thuis aan het werk zijn. Speciaal voor deze groep zetten wij een aantal leuke artikelen op een rijtje om het thuiswerken wat makkelijker te maken.

  1. Webcamcover

Waarschijnlijk werk je thuis op een laptop en heeft die laptop een webcam. Via de webcam kan je makkelijk online vergaderingen houden, maar er kunnen ook mensen met je meekijken zonder dat jij dat wilt of door hebt. Met een webcamcover met logo kan je zelf bepalen wanneer je de webcam wel of niet open wilt hebben. Super handig en veilig dus!

  1. Oordopjes

Je partner of kind is waarschijnlijk ook thuis aan het werk of met schoolopdrachten bezig. Het is dus al snel een drukke boel in huis en concentreren wordt een stuk lastiger. Vooral wanneer er meerdere personen online een vergadering of les hebben. Met bedrukte oordopjes zorg je er voor dat niemand anders in huis gestoord wordt wanneer je in zo’n online vergadering zit. Daarnaast kan je ook naar je favoriete muziek luisteren en je even afzonderen van de drukte thuis.

  1. Bamboe luidspreker

Ben je alleen thuis aan het werk en wil je juist even de muziek wat harder zetten en je gedachten van het werk af zetten, dan is de bamboe luidspreker met logo echt een must have! Door de bamboe behuizing van de speaker is het een echte eyecatcher. Daarnaast is de bedrukte bamboe speaker uitgerust met verlichting aan de onderzijde. Je haalt dus wat vrolijkheid in huis met deze speaker!

  1. Xoopar Mr. Bio

Thuiswerken betekent ook dat je wat aanpassingen moet doen. Thuis heb je niet alle voorzieningen die je normaal wel zou hebben. Zo moet je meer met je tablet, laptop en smartphone werken. Met de bedrukte Xoopar Mr. Bio kan je al deze apparaten makkelijk met elkaar verbinden. Meer weten over de Xoopar Mr. Bio met logo? Klik dan hier om het blog te lezen met alle informatie over de Mr. Bio.

  1. Bamboe organiser voorzien van draadloze oplader

De keukentafel is toch niet het zelfde als je eigen bureau op kantoor. Daarom is het handig om je home-office georganiseerd te houden. Met de bedrukte bamboe organiser met oplaadstation zorg je ervoor dat de keukentafel netjes blijft zodat je niet afgeleid kan worden door de spullen die over de tafel verspreid liggen. Naast dat je georganiseerd aan het werk kan, kan je ook je smartphone zowel draadloos als met draad opladen.

Naast het verzorgen van een bedrukking, kunnen wij ook de levering bij uw collega’s organiseren.

Staat hier iets leuks tussen of heeft u zelf een leuk idee? Wij denken graag mee!

E: info@joostenpromogifts.nl / T: 0481-454250

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.