opc_loader

Tarwestro

Tarwestro

Een groene, duurzame vervanger van olie voor plastic producten is tarwestro vezel. Tarwestro is veel beter voor het milieu dan olie. Het groeit namelijk gewoon uit de grond waardoor de productie van deze producten, die normaal op basis van olie gemaakt worden, veel minder van het milieu vraagt. Daarnaast is tarwestro ook biologisch afbreekbaar.

Een mooi voorbeeld van een tarwestro product is de bedrukte Eco zonnebril. Deze zonnebril bestaat voor 60% uit plantaardige tarwestro vezels. Hierdoor heeft de bril een natuurlijke uitstraling. De glazen hebben een UV400 filter.

Een ander voorbeeld is de bedrukte BIO tarwe pen. Deze pen bestaat voor 50% uit tarwestro, waardoor ook deze pen een natuurlijke look krijgt.

Tarwestro is dus een perfect alternatief voor plastic. Het is beter voor het milieu én het product krijgt een unieke natuurlijke look.

Wilt u meer weten over de bedrukbare tarwestro producten die verkrijgbaar zijn bij Joosten Promogifts? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

E: info@joostenpromogifts.nl / T: 0481-454250

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.