opc_loader

Recycle Bags

Recycle Bags

Met het oog op een duurzame toekomst kunt u bij Joosten Promogifts nu ook voor gerycled PET (rPET) tassen met logo kiezen. Zoals u weet wordt er al veel gedaan om het gebruik van plastic te reduceren. Zo moet er betaald worden voor een tasje in de supermarkt en is het gebruiken van plastic rietjes een no-go geworden. Toch wordt er wereldwijd nog veel plastic gebruikt, bijvoorbeeld voor drinkflesjes die eenmalig gebruikt worden en helaas veel in de natuur belanden. Om de vervuiling van de natuur tegen te gaan en de productie van nieuw plastic te reduceren, heeft Recycle Bags tassen ontworpen gemaakt van 100% gerecycled PET.

De bedrukte rPET tassen worden dus gemaakt van 100% gebruikte plastic (fris)drankflessen. De ingezamelde plastic flessen worden gereinigd en de dop en het etiket worden verwijderd. Vervolgens worden de flessen in kleine stukjes gehakt en ontstaan er vezels waarvan garen wordt gesponnen. Van dit verkregen garen wordt het materiaal voor de rPET tassen geweven.

rPET materiaal is erg sterk en zeer milieuvriendelijk. Dankzij het maken van rPET shoppers wordt de productie van nieuw plastic gereduceerd en wordt gebruikt plastic gerecycled. De afvalberg wordt dus kleiner en er komen minder plastic flessen in de natuur terecht. Daarnaast hebben de rPET shoppers een lange levensduur en zijn ze zelf ook volledig recyclebaar.

Er is een breed assortiment aan rPET tassen. Zo kan u kiezen voor een opvouwbare rPET shopper, rPET rugzak, rPET stringbag en nog veel meer!

Wilt u meer weten over de Recycle Bags en de mogelijkheden voor rPET tassen met logo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

E: info@joostenpromogifts.nl / T: 0481-454250

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.