opc_loader

Rackpack

Rackpack all

Nieuw bij Joosten Promogifts; Rackpack Duurzame Wijn Geschenkdozen. Een fles wijn cadeau geven is al leuk, maar dankzij de nieuwe Rackpack-lijn blijft er nog een blijvend geschenk over als de wijn op is!

De Rackpack wijn geschenkdozen zijn leuke, praktische en duurzame geschenkdozen die uw relatie nog lang zal herinneren aan uw bedrijf of organisatie. Normaal wordt een fles wijn in een standaard geschenkdoos verpakt en belandt deze doos later bij het afval. De Rackpack wijndozen zijn zo ontworpen dat je er ook zonder een fles wijn nog iets aan hebt. De Rackpack wijndozen zijn gemaakt van bamboe en FSC hout. Een duurzaam en blijvend geschenk!

Neem bijvoorbeeld de Bedrukte Rackpack Say Cheese. Naast een wijn geschenkdoos is deze doos ook te gebruiken als kaas plank. Liever een tapas plank? Geen probleem! De Bedrukte Rackpack Casa de Tapas is hier perfect voor. De Casa de Tapas box is verkrijgbaar in een small én large variant en kan ook als broodplank gebruikt worden!

Ook leuk is de Bedrukte Rackpack Tray Chique, die je ook als serveerblad kan gebruiken. Meerdere wijnen ontvangen of in huis? Je kan ze natuurlijk in de kast bewaren, maar leuker is om ze in de Bedrukte Rackpack Original te bewaren. Een mooi en duurzaam wijnrek.

Naast deze vier wijnboxen, biedt Joosten Promogifts een totaal van twaalf leuke, originele, praktische en duurzame Rackpack Wijnboxen aan.

Wilt u meer weten over de Rackpack wijnboxen en de bedrukkingsmogelijkheden? Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder!

E: info@joostenpromogifts.nl / T: 0481-454250

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.