opc_loader

Olifantsgras

Olifantsgras

Olifantsgras als vervanger voor plastic! Er worden steeds meer producten gemaakt, die uit olifantsgras bestaan. Van verpakkingsmateriaal tot de leukste relatiegeschenken en giveaways. In Nederland wordt olifantsgras verbouwd op grond die anders ongebruikt blijft. Daarnaast groeit olifantsgras erg snel en neemt het grote hoeveelheden CO2 per hectare op, tot zelfs wel 4 keer zoveel dan een bomenbos! Dit alles zorgt ervoor dat het verbouwen en verwerken van olifantsgras een erg milieuvriendelijk alternatief voor traditionele grondstoffen is.

Joosten Promogifts introduceert daarom de bedrukte lunchbox gemaakt van olifantsgras. Neem uw lunch mee in deze trendy lunchbox in plaats van een plastic zakje! Was de lunchbox met de hand en hij zal u nooit in de steek laten. Personaliseer de lunchbox met uw bedrijfslogo of tekst vanaf één kleur.

Een leuk weetje; olifantsgras heeft zijn naam te danken aan de enorme grootte die het gewas kan krijgen. Het kan zo groot worden dat een olifant zich erin kan verstoppen.

Wilt u meer weten over olifantsgras als alternatief voor de kunststof relatiegeschenken bij Joosten Promogifts? Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder!

E: info@joostenpromogifts.nl / T: 0481-454250

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.