opc_loader

Nieuwe kleuren BE O Bottle

Nieuwe kleuren BE O Bottle

Nieuw bij Joosten Promogifts; drie nieuwe kleuren voor de BE O Bottle! De BE O Bottle was er al in de zwarte en witte variant, maar vanaf nu kun je deze milieuvriendelijke waterflessen ook in de kleuren rood, oranje of blauw bestellen.

De BE O Bottle is een waterfles gemaakt van planten, uit een reststroom van rietsuikerproductie. Naast dat de productie op een klimaat positieve manier gebeurt, plant BE O voor iedere verkochte BE O Bottle een boom via Trees for the Future.

Personaliseer de BE O Bottle met het logo van jouw onderneming in maximaal vijf kleuren op de dop, plaats de slogan op de fles of plaats een label om de hals. De BE O Bottle is meer dan een statement: met BE O maakt jouw organisatie een concrete stap naar een olievrije wereld.

Naast alle bovengenoemde voordelen voor het milieu, is de BE O Bottle waterfles ook nog eens super handig! Draai de dop los en drink uit de BE O Bottle als een normale waterfles. Draai je het middelste deel van de fles los, dan kan je dat als beker gebruiken. Tevens past het middelste deel weer in het onderste deel van de fles waardoor hij leeg minder ruimte inneemt.

Alle pluspunten van de BE O Bottle nog eens op een rijtje:

  • Gemaakt van plantbased materiaal
  • Voor iedere verkochte fles wordt er een boom geplant door Trees for the Future
  • Niet alleen een statement, maar een concrete stap naar een olievrije wereld
  • Op verschillende manieren te gebruiken
  • Vrij van BPA & andere schadelijke stoffen
  • 100% recyclebaar

Wil je meer weten over de BE O Bottle? Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder!

E: info@joostenpromogifts.nl / T: 0481 – 454250

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.