opc_loader

Kurk

Kurk

Een erg milieuvriendelijk en veganistisch materiaal is kurk. Kurk wordt gewonnen uit de schors van de kurkeik, die vooral in de gebieden rondom de Middellandse Zee groeit. Wanneer de kurkeik 25 jaar oud is kan de boom voor het eerst geschild worden. De schors wordt verwerkt tot producten gemaakt van kurk. Na 9 jaar is de schors dik genoeg om weer geschild te worden. Omdat de kurkeik ongeveer 200 jaar leeft, kan er dus veel schors van de bomen gewonnen worden en omdat het om een natuurlijk groeiproces gaat is het niet schadelijk voor het milieu.

Bij Joosten Promogifts hebben we een brede keuze uit bedrukte relatiegeschenken gemaakt van kurk. Denk bijvoorbeeld eens aan het bedrukte A5 kurken notitieboekje. Dit notitieboek heeft een kurken kaft en wordt samen met een bamboe touchscreen balpen geleverd.

Ga je een dagje weg of wil je gewoon een goede, duurzame boodschappentas? Dan is de bedrukte kurken boodschappentas echt een aanrader! Dankzij de kurken details aan de onderzijde van deze tas heeft hij een trendy uitstraling die bij iedereen in het oog springt.

Wilt u meer weten over de bedrukte kurken relatiegeschenken van Joosten Promogifts? Bel of mail ons vrijblijvend, wij helpen u graag verder!

E: info@joostenpromogifts.nl / T: 0481-454250

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.