opc_loader

Correctbook en Bambook

Correctbook en Bambook

Bent u opzoek naar een duurzame oplossing voor een notitieblok? Dan is het Correctbook de ideale oplossing! Wanneer je een notitieblok volgeschreven hebt, kan je het niet opnieuw gebruiken. De uitwisbare notitieboeken van Correctbook kan je daarentegen oneindig gebruiken. Schrijf je notities op, maak een to-do list of gebruik het als agenda. Wat je opschrijft kan je, net zoals met pen en papier, niet met de hand uitwissen. Dankzij de meegeleverde uitwisbare Correctbook pen en wisdoekje kan je alles oneindig blijven wissen en weer schrijven. Je raakt je notities niet kwijt wanneer je ze via de Correctbook Scan App opslaat.

Met de aanschaf van een Correctbook draag je niet alleen bij aan het tegengaan van papierverspilling. Zo doneert Correctbook voor elk verkocht uitwisbaar notitieboek één trimester aan wisbaar schrijfmateriaal in Afrika.

Naast het standaard Correctbook kan je ook kiezen voor het nieuwste uitwisbare notitieboek: het Bambook. Ook bij de aankoop van een Bambook help je mee tegen papierverspilling. Omdat er natuurlijk nog altijd papier gebruikt wordt bij de productie van de Bambooks, wordt er voor iedere verkochte Bambook een boom terug geplant. Op deze manier wilt Bambook de natuur meer teruggeven dan dat er van haar gevraagd wordt.

Wilt u meer weten over het Correctbook of het Bambook? Wij helpen u graag verder!

E: info@joostenpromogifts.nl / T: 0481-454250

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.