opc_loader

CleanKey

CleanKey

Dat we afstand van elkaar moeten bewaren om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan is inmiddels duidelijk. Naast afstand houden is het ook belangrijk om niet zomaar alles aan te raken. Over de dagelijkse dingen die je aanraakt, zoals een deur of de knoppen van een pinapparaat, denken we meestal niet na. Toch zijn objecten als deze ook bronnen waar het Corona virus op kan blijven hangen. Daarom komt Joosten Promogifts met de CleanKey!

Vermijdt contact met mogelijk besmette oppervlaktes.

Dankzij haar slimme design hoeft u met de CleanKey veel openbare deuren niet meer aan te raken. Gebruik het puntje van de CleanKey om op toetsen of touchscreens te drukken. De CleanKey is makkelijk aan de sleutelbos te bevestigen, dus je hebt hem altijd bij de hand.

Geen virus overleefd de CleanKey

Naast het vermijden van contact, worden ziektekiemen tot wel 99% gedood! Dit komt doordat de antimicrobiële koperlegering uit 62% koper bestaat. Hierdoor worden virussen afgeremd en zelfs gedood! Om helemaal zeker te zijn dat er geen virus achterblijft op de CleanKey kan je hem gewoon schoonmaken met een desinfecterend doekje. Dit tast de CleanKey niet aan.

Met eigen logo

Om de CleanKey helemaal af te maken kunnen wij uw bedrijfslogo op de CleanKey graveren en verpakt Joosten Promogifts ze desgewenst per stuk in een geschenkverpakking voorzien van uw bedrijfslogo. Ook individuele verzending naar je medewerkers en/of relaties behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u interesse in de gegraveerde CleanKey of wilt u er meer over weten? Mail of bel ons gerust, wij helpen u graag verder!

E: info@joostenpromogifts.nl / T: 0481-454250

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.