opc_loader

Biologisch verpakt snoep

Biologisch verpakt snoep

Nieuw bij Joosten Promogifts; biologisch verpakt snoep.  Plastic snoeppapiertjes zijn slecht voor het milieu en ze belanden vaak in de natuur. Daarom komt Joosten Promogifts met een biologische verpakking voor snoep.

Zo zijn de bedrukte mini lolly’s verpakt in een biologisch afbreekbaar folie en zijn ook de stokjes 100% recyclebaar. Het biologische folie is gemaakt van milieuvriendelijke cellulosepulp. Deze cellulosepulp wordt verkregen uit houtpulp dat afkomstig is van speciaal gecertificeerde plantages. De cellulosepulp is een biopolymeer en is daarom biologisch afbreekbaar. Binnen 6 tot 8 weken is er niks meer terug te vinden van het folie wanneer het weggegooid wordt.

Naast biologisch afbreekbaar folie levert Joosten Promogifts ook 100% biologisch afbreekbare papieren verpakkingen. De bedrukte box chocoladebars wordt verpakt in een 100% biologisch afbreekbare papieren doos met daarin 6 heerlijke chocoladebars.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het biologisch verpakte snoep? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

E: info@joostenpromogifts.nl / T: 0481-454250

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.