opc_loader

BE O Bottle

BE O Bottle

Wist je dat 99% van al het plastic in de wereld gemaakt is van olie? Olie is op meerdere manieren vervuilend en slecht voor het milieu. Zo wordt er in het proces van olie naar plastic een grote hoeveelheid CO2 uitgestoten, is er altijd gevaar voor ecologische rampen (olielekken) en is het een niet-hernieuwbare bron.

Het Nijmeegse BE O wilt hier stapsgewijs verandering in brengen. BE O wilt de plasticindustrie van binnenuit veranderen met plantbased en klimaat positieve producten. Het eerste product waarmee BE O dit waar wilt maken is de BE O Bottle. De BE O Bottle is een waterfles gemaakt van planten, uit een reststroom van rietsuikerproductie. Naast dat de productie op een klimaat positieve manier gebeurt, plant BE O voor iedere verkochte BE O Bottle een boom via Trees for the Future.

Personaliseer de BE O Bottle met het logo van jouw onderneming in maximaal vijf kleuren op de dop. De BE O Bottle is meer dan een statement: met BE O maakt jouw organisatie een concrete stap naar een olievrije wereld.

Naast alle bovengenoemde voordelen voor het milieu van de BE O Bottle is de waterfles ook nog eens super handig! Draai de dop los en drink uit de BE O Bottle als een normale waterfles. Draai je het middelste deel van de fles los, dan kan je dat als beker gebruiken. Tevens past het middelste deel weer in het onderste deel van de fles waardoor hij leeg minder ruimte inneemt.

Alle pluspunten van de BE O Bottle nog eens op een rijtje:

  • Gemaakt van plantbased materiaal
  • Voor iedere verkochte fles wordt er een boom geplant door Trees for the Future
  • Niet alleen een statement, maar een concrete stap naar een olievrije wereld
  • Op verschillende manieren te gebruiken
  • Vrij van BPA & andere schadelijke stoffen
  • 100% recyclebaar

Wilt u meer weten over de bedrukte BE O Bottle? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

E: info@joostenpromogifts.nl | T: 0481-454250

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.