opc_loader

Bedrukte tassen 

Met een bedrukte tas, rugzak of trolley reist uw bedrijf de hele wereld over! Geef uw relatie een praktisch en functioneel geschenk!
 
Joosten Promogifts biedt een leuk, origineel en verrassend assortiment aan van diverse beurstassen, rugtasjes, papieren draagtassen, reistassen en documenttassen. Uw tas voorzien van uw logo? Vraag  ons naar de bedrukkingsopties! Wij adviseren u graag. E: info@joostenpromogifts.nl   T: +31 481 45 42 50
 

Een bedrukte tas, rugzak of trolley is een ideaal relatiegeschenk of promotiemiddel. Geef een tas met uw logo weg aan relaties en klanten en genereer op deze manier meer naamsbekendheid op een simpele en ongedwongen manier. Een tas met logo is ook perfect om te vullen met samples en weg te geven op beurzen en andere evenementen. 

Een tas is zeer geschikt om aan te passen aan uw wensen, thema en huistijl en is een functioneel promotieartikel of relatiegeschenk. Uw klanten die door de stad lopen met een tas met uw logo erop? Tassen weggeven bij op een evenement of beurs? 

Neem een kijkje in ons Tassen & Reizen assortiment en neem voor de ontwerpmogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen wij u samen met onze studio helpen aan een mooi ontwerp!

Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via: E: info@joostenpromogifts.nl of T:  +31 481 45 42 50  of stel eenvoudig een vraag via onze handige Chat functie op de site!

 

LOOKBOOK

Klik op het lookbook om onze vijfde editie door te bladeren!