opc_loader

Bedrukte schrijfwaren

Joosten Promogifts biedt een leuk, origineel en verrassend assortiment aan van diverse schrijfwaren. Uw notitieblok en dergelijken voorzien van uw logo? Vraag  ons naar de bedrukkingsopties! Wij adviseren u graag. E: info@joostenpromogifts.nl   T: +31 481 45 42 50
 

Pennen bedrukken is een goedkope manier om uw boodschap over te brengen naar uw relaties en klanten. Een bedrukte pen gaat van hand tot hand en behoort daardoor nog steeds tot de top 3 van meest verkochte relatiegeschenken. Voorzie uw pen van een leuke opdruk of gravure en vat uw huisstijl samen in één praktisch geschenk

Pennen met logo zijn zeer geschikt om in te zetten voor talloze doeleinde, voor intern gebruik door uw medewerkers, maar vooral ook voor beurzen, evenementen, opendagen en congressen! Het beste aanbod aan bedrukbare pennen vindt u bij Joosten Promogifts. Hier vindt u precies wat u nodig heeft aan relatiegeschenken in de vorm van een mooie en voordelig geprijsde pen.

Bent u benieuwd naar de talloze ontwerpmogelijkheden? Neem dan geheel gratis contact met ons op en dan zorgen wij samen met u en onze ontwerpstudio voor een mooi ontwerp voor al uw schrijfwaren!

Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via: E: info@joostenpromogifts.nl of T:  +31 481 45 42 50  of stel eenvoudig een vraag via onze handige Chat functie op de site!

 

LOOKBOOK

Klik op het lookbook om onze vijfde editie door te bladeren!