opc_loader

Bedrukte paraplu's

Joosten Promogifts biedt een leuk, origineel en verrassend assortiment aan van diverse paraplu's. Uw paraplu voorzien van uw logo? Vraag  ons naar de bedrukkingsopties! Wij adviseren u graag. E: info@joostenpromogifts.nl   T: +31 481 45 42 50
 

Paraplu's zijn altijd een leuk en handig relatiegeschenk of promotieartikel. Geef er een mee aan uw klant of relatie en zij zullen er bij een regenbui zeker profijt van hebben. Ook zullen zij tijdens gebruik ook voor een beetje reclame zorgen. Een bedrukte paraplu is ontzettend praktisch en gaat zeker gebruikt worden, uw huisstijl en logo die uw relaties of werknemers beschermd tegen het regenachtige klimaat hier in Nederland.

Bij Joosten Promogifts biedt u keuze uit een ruim assortiment aan paraplu's die u geheel naar uw wens kan laten bedrukken. Dus bent u opzoek naar een bedrukte paraplu met uw logo of tekst erop, neem dan contact met ons op, dan kunnen wij samen met u en onze ontwerpstudio aan de slag voor een mooi ontwerp!

Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via: E: info@joostenpromogifts.nl of T:  +31 481 45 42 50  of stel eenvoudig een vraag via onze handige Chat functie op de site!

 

LOOKBOOK

Klik op het lookbook om onze vijfde editie door te bladeren!