opc_loader

Bedrukte kantoor artikelen

Joosten Promogifts biedt een leuk, origineel en verrassend assortiment aan van diverse kantoor en zakelijke artikelen. Uw artikelen voorzien van uw logo? Vraag  ons naar de bedrukkingsopties! Wij adviseren u graag. E: info@joostenpromogifts.nl   T: +31 481 45 42 50
 

Kantoor en zakelijke artikelen voorzien van uw logo zijn breed inzetbaar als relatiegeschenk aan uw klanten en relaties. Ook is het ideaal als giveaway aan studenten, cursisten en beursbezoekers. Bent u opzoek naar een stijlvol, maar functioneel geschenk, dan zijn onze kantoor en zakelijke artikelen daar zeer geschikt voor voorzien van uw logo en/of tekst!

Zakelijke geschenken en andere kantoorartikelen lenen zich uitstekend als relatiegeschenk, van stickynotes tot schrijfmappen en van USB sticks als favoriet tot memohouders
Samen met onze ontwerpstudio word er gezocht naar het beste ontwerp waarbij uw logo het mooist uitkomt, hiervoor kunt u altjd contact met ons opnemen en gaan wij samen opzoek naar het mooiste ontwerp voor kantoor & zakelijke artikelen!

Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via: E: info@joostenpromogifts.nl of T:  +31 481 45 42 50  of stel eenvoudig een vraag via onze handige Chat functie op de site! 

 

LOOKBOOK

Klik op het lookbook om onze vijfde editie door te bladeren!