opc_loader

Bedrukte duurzame artikelen

Joosten Promogifts biedt een leuk, origineel en verrassend assortiment aan van duurzame artikelen. Uw duurzame artikelen voorzien van uw logo? Vraag ons naar de bedrukkingsopties, wij adviseren u graag! E: info@joostenpromogifts.nl T: +31 481 45 42 50 

Joosten Promogifts biedt u de mogelijkheid om een origineel, verantwoord en bijzonder cadeau aan uw relaties te schenken. Het geven van een duurzaam geschenk laat zien dat ook ú bewust en verantwoord omgaat met het milieu. Onze duurzame en eco geschenken zijn bijzonder geschikt als promotie- of relatiegeschenk, of als uniek presentje voor uw medewerkers. Wat voor een cadeau u ook zoekt Joosten Promogifts heeft het beste aanbod voor al uw zakelijke geschenken: tassen, kantoorartikelen, USB-sticks, maar ook ecologische pennen en zelfs een zonnelader. Uiteraard kunnen de groene promotie- en relatiegeschenken voorzien worden van uw bedrijfslogo.

Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via: E: info@joostenpromogifts.nl of T:  +31 481 45 42 50  of stel eenvoudig een vraag via onze handige Chat functie op de site!

Stop met zoeken

Bekijk onze nieuwe catalogus vol promotieartikelen en relatiegeschenken

Stop met zoeken! Laat ons het werk doen. Maak een foto en stuur hem naar ons toe.

Niet gevonden

Neem contact met ons op en wij regelen het voor u.

Bel me terug Contactformulier

Menu