opc_loader

Bedrukt snoep

Uw eigen snoep laten bedrukken met uw logo of tekst in full color. Joosten Promogifts kan bijna elk snoepje of elke snoep pot laten bedrukken in uw eigen huisstijl. Van pepermunt met uw logo tot chocolade met uw logo. Maak nu reclame met bedrukt snoep voorzien van uw logo, tekst en afbeeldingen. Vraag  ons naar de bedrukkingsopties! Wij adviseren u graag. E: info@joostenpromogifts.nl   T: +31 481 45 42 50

 

Bedrukt snoep en strooigoed voorzien van uw logo en/of tekst, full color bedrukt in uw huisstijl, zeer geschikt als giveaway op beurzen, openingen, evenementen en open dagen. Een bedrukt blikje pepermunt, of een waterflesje met een etiket geheel in uw huisstijl, het zijn beide leuke geschenken om weg te geven op verschillende momenten.

Wat is er leuker dan een iets weg te geven wat ook nog lekker is, logo snoep! Dropjes met een bedrukte wikkel, een snoeppot met uw bedrukking of een rolletje pepermunt met uw logo . Het is allemaal mogelijk. Bedrukt snoep, een leuk en lekker relatiegeschenk of promotieartikel.

Samen met onze ontwerpstudio kunt u al uw wensen wat betreft bedrukking en ontwerp, visualiseren!

Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via: E: info@joostenpromogifts.nl of T:  +31 481 45 42 50  of stel eenvoudig een vraag via onze Chat functie op de site! 

LOOKBOOK

Klik op het lookbook om onze vijfde editie door te bladeren!