opc_loader

Sample bestelling:

Heeft u een artikel uitgekozen voor uw promotie? Voordat u overgaat tot een bestelling wilt u de kwaliteit of werking beoordelen? Vraag gerust een sample aan van het door u uitgekozen artikel. Hieronder de voorwaarden voor sample bestelling.

Samplekosten:

  • Samples worden altijd gefactureerd en niet retour genomen (voor vaste en regelmatige terug kerende relaties kunnen andere sample afspraken gemaakt worden, vraag naar de voorwaarden). 
  • Samples worden nieuw en onbedrukt aan u uitgeleverd.

Transport en handeling:

  • Er wordt €7,50 transport- en handeling kosten in rekening gebracht. Indien u binnen 4 weken, na ontvangst sample, een bestelling plaatst, dan wordt de samplefactuur in mindering gebracht. U heeft het sample dan kosteloos ontvangen.
  • Het aantal sample aanvragen per artikel is maximaal 3 stuks met een maximaal totaal bedrag van €100,-.

Toelichting:

  • Wij vragen uw begrip voor deze werkwijze. Op deze wijze kunnen wij de kosten voor iedereen laag houden en concurrerende prijzen blijven bieden. Wie dus een sample ontvangt en vervolgens van dat artikel een bestelling plaatst van minimaal € 250,00 hoeft dus niet meer te betalen voor het sample exemplaar. Het sample is dan gratis inclusief de verzendkosten en handelingskosten.
  • Let op ! Voor goederen die besteld zijn uit een catalogus of via onze website zonder vooraf aangevraagd zicht-exemplaar, kunnen nimmer retour genomen worden om de reden “het artikel valt tegen”. Wij adviseren u altijd een sample te bestellen.