opc_loader

De Pakketfabriek

De Pakketfabriek heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen, samenstellen en leveren van geschenkpakketten. Deze ervaring en specialiteit verdient een eigen label; De Pakketfabriek. ‘Het creatieve warenhuis voor al uw pakketten!’

Het hele jaar door pakketten!

Naast Kerstpakketten verzorgt De Pakketfabriek ook PaaspakkettenZomerpakketten en Sintpakketten, maar ook geschenken voor bijvoorbeeld Secretaresse dag of de Dag van de Zorg. De bevlogen creativiteit gecombineerd met ervaring en inkoopkanalen over de hele wereld, zorgen voor een onvergetelijk pakket. De Pakketfabriek ontwikkelt, stelt zelf samen en verzorgt logistiek.

 

Pimp de uitreiking!

Wat is er leuker dan een prachtig pakket in een sfeervolle, verrassende setting uitreiken. De Pakketfabriek levert de spectaculaire aankleding van de uitreiking op locatie en de professionals die de feestelijke uitreiking kunnen verzorgen.

 

Samen sterker!

Door de nauwe samenwerking met zusterondernemingen VIER8 – De Grafische Loods en Joosten Promogifts kunnen producten en campagnes op maat ontworpen worden en artikelen, al dan niet met bedrijfslogo, worden geproduceerd; Alles onder één dak!

 

Website!

De website www.pakketfabriek.nl staat boordevol inspiratie en de pakketten zijn op maat te maken. Klik op het logo om de website te bekijken!

De Pakketfabriek

LOOKBOOK

Klik op het lookbook om onze vijfde editie door te bladeren!